Vi tilbyder

 

Simpel træfældning, Topkapning, Træpleje, Beskæring og Rodfræsning i Nordjylland.

 

 

Simpel træfældning:

Er langt den billigste, hurtigste og nemmeste metode. Simpel træfældning udføres de steder, hvor det er muligt at fælde træet fra jorden og hvor der er plads til, at hele træet kan lægges ned på én gang.

 

Topkapning – Besværlig træfældning:

Hvis træet står tæt på bygninger, drivhuse, garager ol. eller, hvor pladsen bare i øvrigt er minimal og der ikke er plads til lægge træet ned på engang, er det nødvendigt at klatre op i træet og skære det ned i mindre stykker. I den forbindelse er det ofte også nødvendigt med nedfiring af grene og stammedele ved hjælp af reb og div. specialudstyr, for sikkert at få træet fældet.

 

Rodfræsning / Stubfræsning

AP træfældning kan også være behjælpelig med at rodfræse stubbe eller rødder. 

 

Beskæring/sikkerhedsbeskæring af trækronen:

Er trækronen blevet for stor, skygger for sollyset, udsynet, udsigten eller hænger der grene ud over veje og bygninger, som måske er knækkede eller døde beskæres, disse på en sikker og kontrolleret måde.

 

Væltede træer /Stormfald:

Er der behov for træfældning eller assistance i forbindelse med væltede træer, har vi specialudstyr til indtrækning af træer eller løft af grene væk fra f.eks. hustage, de steder det er muligt. I andre tilfælde er det nødvendigt med assistance fra en kran for at kunne udfører opgaven. Her har vi samarbejde med nogle rutinerede kranfører, så arbejdet kan udføres sikkert.

 

Akut behov for træfældning ved storm eller lignende udføres HELE døgnet –

TLF 29855522

 

 

AP Træfældning kører i hele Nordjylland og Himmerland, herunder: Aalborg, Klarup, Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Sæby, Hals, Nibe, Støvring, Aars, Terndrup, Hadsund, Hobro, Fjerritslev, Blokhus og Løkken, mv.