Vi udfører

Træfældning, træpleje, topkapning og beskæring i Aalborg og Nordjylland

 

Simpel fældning af træer:

Dette er langt den billigste, hurtigste og nemmeste metode, der udføres de steder, hvor det er muligt at fælde træet fra jorden og hvor der er plads til, at hele træet kan lægges ned på én gang.

 

Vanskelig træfældning/topkapning:

Står træet tæt på bygninger, drivhuse, garager ol. eller, hvor pladsen i øvrigt er minimal, er det nødvendigt at klatre op i træet og skære det ned i mindre stykker. Det kan i den forbindelse også blive nødvendigt med nedfiring eller indtrækning af grene og stammedele de steder, hvor dette er påkrævet. 

 

Rodfræsning / Stubfræsning

 

Beskæring/sikkerhedsbeskæring af trækronen:

Er trækronen blevet for stor, skygger for sollyset, udsynet, udsigten eller hænger der grene ud over veje og bygninger, som måske er knækkede eller døde beskæres, disse på en sikker og kontrolleret måde.

 

Væltede træer:   AKUT behov for træfældning eller assistance i forbindelse med væltede træer udføres HELE døgnet. TLF: 2985-5522. 

 

 

AP Træfældning kører i hele Nordjylland, Aalborg, Klarup, Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Sæby, Hals, Nibe, Støvring, Terndrup, Hadsund, Hobro, Fjerritslev, Blokhus og Løkken samt Himmerland og Midtjylland.